Denizli CHP'yi yasa boğan ölüm Denizli CHP'yi yasa boğan ölüm

Whatsapp Image 2024 03 29 At 2.08.57 Pm (1)

Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubu, birlik, beraberlik ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayında merhum babaları Fedai Ateş adına iftar yemeği verdi. Adalet Mahallesi’ndeki Elmalı Pidede düzenlenen iftar yemeğine, 27. Dönem Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Merkezefendi Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, BBP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mustafa Uçan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Denizli Emniyet Mensupları, Denizli Adliye Mensupları, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademisyenleri, iş insanları, Ateşoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Ateş, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, Ateşoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve Ateşoğlu ailesi katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 29 At 2.08.56 Pm

İftar yemeğine katılan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubunu bu önemli günde yalnız bırakmadıklarını ifade ederek; “Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan ayında bir arada üyelerimiz ile böyle güzel bir iftar programında bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Diğer yandan ilimize böyle bir firmayı kazandıran ve ölümüyle bizleri derinden üzen merhum iş insanı Fedai Ateş’i de bir kez daha rahmetle anıyorum.  Allah hayırlarını kabul etsin ve kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının güzelliğini düzenledikleri iftar programı ile yaşadıklarını ifade eden Ateşoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Ateş’da; “Böyle güzel bir akşamda aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Diğer yandan bu gecede merhum babamız Fedai Ateş’i de bir kez daha anmış olduk. İftar programımıza katılan tüm davetlilerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 30 At 02.57.53 (1)