SİYASET

İlhan iddiaları yalandı; “Küs Değiliz…”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile aralarının açık olduğu iddialarına yanıt veren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan; “Bizim birbirimizle küsme ya da aramızın açık olması gibi bir lüksümüz asla yok. Uyum içinde, kol kola, omuz omuza Denizli’miz ve ülkemiz için çalışıyoruz” diye konuştu.

Denizli'de yerel seçim sürecinden bu yana CHP Merkezefendi'de Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile İlçe Başkanı Müjdat İlhan'ın küs olduğu iddia edilmişti. Son günlerde kamuoyunu meşgul eden konuya açıklık getiren Başkan İlhan, iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İLERLİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’la aralarının açık olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen İlhan, “Birbirimizle küsme ya da aramızın açık olması gibi bir lüksümüz yok. Uyum içinde, kol kola, omuz omuza, gece-gündüz demeden Denizlimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Başkanımız Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve diğer tüm belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle birlikte ahenk içinde Denizli’yi ve ülkemizi içinde bulunduğu kaostan, ekonomik zorluklardan ve yasaklardan kurtarmak için çalışıyoruz. Kimseyle bir kırgınlığımız ya da dargınlığımız yok. Yazılanların aksine, tam bir birlik ve beraberlik içinde ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.