SADEGPS Teknolojik Çözümleri ile Logistech Fuarına Damga Vurdu SADEGPS Teknolojik Çözümleri ile Logistech Fuarına Damga Vurdu

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ile Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan tarafından imzalandı. Yapılan protokol ile ilgili Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Geçen yıl yapmış olduğumuz bu protokolün bu yılda devam etmesinde hem üniversite olarak hem başsavcılık olarak uygun gördük. Çünkü yapılan çalışmalar sosyal sorumluluk çerçevesinde üniversitemiz tarafından sürdürülen program Bozkurt Kadın Açık Cezaevi’ndeki kadınlar için ve çocukları için birçok aktiviteyi barındırıyor. Örneğin, sportif kültürel aktivitelerimiz var. Bunların devam etmesinde fayda gördük. Ben protokolün devamı için Sayın Başsavcıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olmuş olur” ifadelerini kullandı.

Hükümlü Kadınlar Sosyal Hayata Hazırlanacak (1)

BAŞSAVCI ATAMAN: “BİZE ÇOK KATKISI OLDU”

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, “ Üniversitemizin bu bir yıllık süreçte bize çok katkısı oldu. Eğitim geliştirme faaliyetlerini inşallah bugünden itibaren protokolümüzü yeniliyoruz. Bir yıl daha bu faaliyetleri sürecek. Ben de Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum katkıları için. İnşallah hayırlı olur” dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi