SPOR

Horoz’un rakibi Muğlaspor!

Yeni sezon öncesi yarın saat 17:00’de Muğlaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor’da Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu, “Bizim için sert ve iyi bir rakip olacak. Skoru çok önemsemiyoruz. Bugüne kadar çalıştıklarımızı görme anlamında önemli bir sınav vereceğiz” dedi.

TFF 3. Lig’de sezonun başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarına tam gaz devam eden Denizlispor, yarın 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor ile Denizli Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Saat 17:00’de başlayacak olan mücadelenin kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu, oyuncularının maça hazır olduğunu söyledi.

“ÜSTÜNE KOYA KOYA GİDİYORUZ”

Takımın havasının iyi olduğunu belirten Mavioğlu, “Bizim için tek handikap fazla hazırlık maçı yapamamak oldu. Genellikle karşılaşmak istediğimiz takımlar;  Bolu’da, Kartepe’de ve Afyon’da kamp yaptı. Bizde günü birlik maç yapabileceğimiz takımlarla karşılaştık. Üstüne koya koya gidiyoruz. Muğlaspor ile hazırlık maçlarına son vereceğiz. Atletik anlamda hazır duruma geldik. 1 haftada sonrada  ligde ilk sınavımızı Bergama Belediyespor karşısında vereceğiz. İnşallah lige de iyi bir sonuçla başlayacağız” diye konuştu. Muğlaspor’un ciddi bir yatırım yaptığını da ifade eden Mavioğlu, çalıştıklarımızı sahada görme açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.