Gençler ilk sınavına çıkıyor! Gençler ilk sınavına çıkıyor!

Denizlispor'un yakın tarihine damga vuran en önemli isimlerin belki de zirvesinde yer alan 48 yaşındaki teknilk adam Yusuf Şimşek, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Son 4 yılda 6 takımda teknik direktör olarak görev alan Yusuf Şimşek'in adı, Teknik Direktörlüğe Alex De Souza'nın getirildiği Antalyaspor ile anılmaya başlandı.

ŞİMŞEK'İN KARARI MERAK EDİLİYOR

Yeni sezonda iddialı bir konumda yer almak isteyen Akdeniz ekibi, Brezilyalı çalıştırıcı Alex De Souza'nın ekibini güçlendirmek için Yusuf Şİmşek ile temasa geçti. Takımın futbol sorumlusu olarak görev alması beklenen Yusuf Şimşek'in süreç içerisinde nasıl bir karar alacağı ise merak ediliyor.

DENİZLİSPOR’DA EFSANELEŞMİŞTİ

Yusuf Şimşek, futbol kariyerinde Denizlispor formasını en çok giydiği kulüp olarak öne çıkıyor. Denizlispor'da toplam 152 resmi maça çıkan Şimşek, bu süreçte 35 gol atıp 24 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. Kariyeri boyunca Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin yanı sıra Bursaspor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyespor ve BB Ankaraspor gibi önemli takımlarda da mücadele etti.

Kaynak: Haber Merkezi