Yeşil sahadaki mücadele görülmeye değerdi Yeşil sahadaki mücadele görülmeye değerdi

Denizlispor’un borçları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Mevcut başkan Mehmet Uz’un kulübün borçlarıyla ilgili bilgi verdiği ve borcun 440 milyon lirayı bulduğu iddia edildi. Transfer yasağına neden olan futbolcu alacakları ile FİFA’da görülen davalardan doğan alacakların listelendiği belgede faizle birlikte 301 milyon lira borç yazdığı, bu listeye giremeyen futbolcular ile hala kulüp bünyesinde olan futbolcu alacakları ile birlikte toplam futbolcu borcunun 440 milyon lira olduğu kaydedildi.

Horoz’un Borcu Dağlari Aşti

LİSTE KABARIK

Yeşil siyahlı kulüpten hala alacağı bulunan ve transfer yasağı getiren futbolcuların Tiago Lopes, Diskerud, Varella, Aissati, Estupinan, Bergdich, Mesanovic, Bakalorz, Barrow, Murawski, Subotic, Sagal, Dossevi, Leisman, Ayman, Rodallega, Stachowiak, Darri, Sacko, N’Diaye, Leo Schwechlen, Dja Djedje ile Leeds United, Mlada Boleslav kulüpleri olduğu öğrenildi. Sunulan listede bazı isimlerin birden fazla dosyası olduğu gözlendi.

İŞTE FİFA CEZALARI

Listede yeşil siyahlı kulübün Anmar, Bajram Fetai, Aissati, Sagal, Varella, Oscar Estipinan, Mesanovic, Ahmad Yasin, Zakarya Bergdich, Diskerud, Ayman Ben Mohamed dosyaları ve Tiago Lopes dosyasından da iki kez FİFA cezası aldığı belirtildi. Futbolculara olan borçlar içinde en büyük borcun faizleri ile birlikte Subotic’e olduğu ve toplam 1 milyon 273 bin Euro olduğu bilgisi yer aldı.