SPOR

Horoz'da Mavioğlu dönemi!

Denizlispor’un yeni teknik direktörü daha önce yeşil-siyahlılarda yardımcı hoca olarak görev yapan Çağdaş Mavioğlu oldu.

Tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor’da teknik direktör düğümü çözüldü. Yeşil-siyahlılarda daha önce kulüpte Engin İpekoğlu’nun yardımcılığını yapan Çağdaş Mavioğlu takımın yeni teknik direktörü oldu. 2008 yılında Denizlispor altyapısında da görev yapan Çağdaş Mavioğlu, 2014-2015 sezonunda Denizlispor’da görev yapan Engin İpekoğlu’nun yardımcılığını yapmıştı. İpekoğlu’nun ekibinde Fethiyespor, Adanaspor, Adana Demirspor ve Bodrumspor takımlarında da çalışan Çağdaş Mavioğlu, Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak da görev yapıyor.

BİZATİ 10 MİLYONU BIRAKTI

Yeşil-siyahlıların başında küme düşme acısını yaşayan teknik direktör Özcan Bizati, kulüple 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ile görüşen Bizati’nin 3 yıllık sözleşmeden doğan alacağının 10 Milyon TL olduğu tecrübeli teknik adamın alacaklarını bıraktığı öğrenildi.