1976 yılından bu yana yılından bu yana Denizlililerin sesi olan Hizmet Gazetesi Haber Müdürü İbrahim Alayont, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kale İlçesinde yapılan çalışmalar ve yerel basının içerisinde bulunduğu son durum hakkında sohbet gerçekleştirildi.

“BASIN BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Hizmet Gazetesi yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Hayla, “Basın bizim için çok kıymetli. Basının sayesinde sesimizi geniş kitlelere duyurma şansı yakalıyoruz. Son dönemde basının maruz kaldığı sansürü asla kabul etmiyoruz. Bu konuda da yerel yönetimler olarak her türlü desteği de vermeye hazırız. Denizli basınına gereken desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kale’mizde yapacağımız hizmetlerde de basınımızı yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Denizli’de Kadınlar Daha Uzun Yaşıyor Denizli’de Kadınlar Daha Uzun Yaşıyor

“KALE DENİZLİ’YE ÖNCÜ OLUYOR”

Başkan Hayla’ya ‘hayırlı olsun’ diyen ve yapacakları çalışmalarda her türlü desteği vereceklerini ifade eden Hizmet Gazetesi Haber Müdürü İbrahim Alayont, “Kale geçmişten gelen izleriyle Denizli’mizin en önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Kale’miz; başta Tabea Antik Kenti, tescilli Kale biberi, tarımı ve daha birçok konuda Denizli’de öncü oluyor. Sizlere de Kale halkına yapacağınız hizmetlerde başarılar diliyoruz. 1976 yılından bu yana Denizli’nin ve ilçelerinin sesi olan Hizmet Gazetesi, halkın haber alma özgürlüğü için çalışıyor ve bundan sonraki süreçte de çalışmaya devam edecek. Bizlere verdiğiniz destek için de teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Hatice İçke