SPOR

Golbol milli takımı çeyrek finalde!

Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Türkiye, Türkiye'yi temsil eden Denizlili sporcular Berfin Altan ve Şeydanur Kaplan'ın da kadrosunda olduğu Golbol Kadın Milli Takımı, çeyrek finale çıktı.

Paralimpik Oyunlarında Türkiye'yi temsil eden Denizlili sporcular Berfin Altan ve Şeydanur Kaplan'ın da kadrosunda yer aldığı Golbol Kadın Milli Takımı, A grubundaki ilk maçında Brezilya ile 3-3 berabere kaldı. South Paris Arena 6'da gerçekleştirilen golbol müsabakalarında, son iki paralimpik oyunların şampiyonu Türkiye, ikinci maçında Çin'e 7-5 yenilirken, grubundaki son maçında İsrail'i 5-4 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

PAÜ'DEN ÖĞRENCİLERİNE TEBRİK

Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) öğrenci olan Berfin Altan ve Şeydanur Kaplan'ın da kadrosunda olduğu Golbol Kadın Milli Takımımızın 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda çeyrek final maçı 3 Eylül'de yapılacak. Üniversiteden yapılan açıklamada da, PAÜ'nün şampiyon öğrencilerinin Paris Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükseldikleri belirtilerek, "Milli takımımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.