Gençler ümit verdi

7 Eylül’de ligin ilk maçında Bergama’yı ağırlayacak olan Denizlispor, Altınordu’nun Torbalı Tesisleri’nde Altınordu ile ilk ciddi sınavına çıktı. Gençlerimiz 25’inci dakikada duran toptan yediği golle 1-0 yenik duruma düştü. Tüm futbolcularına şans veren Çağdaş Mavioğlu genelde gençlerden olumlu sinyaller aldı.
Alt yapıdan gelen 4-5 oyuncu futbolcunun takıma çok faydalı olacağını söyleyip memnuniyetini dile getirdi. Bilhassa Ramazan Karakurt üstün fiziğiyle, fuleli koşularıyla rakip defansı fazlasıyla yıprattı. Gençlerin daha da iyi olacağından eminim. Ancak gençlerin çok çalışmaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor. 
Ayrıca Başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın özverisi, gece gündüz kaynak araması ve çoğunda da başarılı olması çok iyi… Başkana da ayrıca teşekkür ediyorum. Takımın ve kulübün kontrolünü tamamen eline alan başkan, Denizlili taraftarların takdirini kazanıyor. Yokluklarla savaşan, çalışkan bir başkana sahipler. Bende bu anlamda çalışmalarına tam destek veriyor ve başarıları olmalarını temenni ediyorum. Velhasıl bu gençler lige damgasını vururlar.
Saygılarımla

Ercüment DİLMEN