Araç plakasını çamurla kapattılar ama jandarmadan kaçamadılar Araç plakasını çamurla kapattılar ama jandarmadan kaçamadılar

Kaza, Muğla-Denizli karayolu Gazeller Mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Kumafşarı Mahallesinde ikamet eden ve 8 Eylül 2024 tarihinde evlenerek dünya evine giren ve düğün sonrası balayına çıkan Ezgi ve İbrahim Aday çifti, balayı dönüşü kaza yaptı.

İbrahim aday idaresindeki 20 KK 164 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak şarampole uçtu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 21 yaşındaki İbrahim Aday’ın hayatını kaybettiği belirlendi. 20 yaşındaki eşi Ezgi Aday araçta sıkıştı, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda yaralı olarak araçtan çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Hayatını kaybeden İbrahim Aday’ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adlı Tıp Morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Editör: Haber Merkezi