TFF 3’ncü Lig 4’ncü Grup’ta mücadele edecek Denizlispor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. İç Saha, deplasman ve alternatif olarak üç farklı kategoride hazırlanan formaların tanıtımı sosyal medyadan yapıldı. Yeşil-siyahlılarda yapılan duyuruyla görücüye çıkan yeni sezon formaların tanıtımında yeşil siyahlı futbolcular Oktay Kısaoğlu, Emre Burgaz, Mehmet Ali Ulaman, Berkant Gündem, Kemal Çetinkaya, Alihan Kalkan, Emirhan Kaşcıoğlu, Deniz Kodal ve Samet Emre Gündüz yer aldı.

Formalar Görücüye Çikti (4)

İŞTE FORMALARIN DETAYLARI
Yeşil siyahlı kulüpten yapılan paylaşımda klasik çubuklu formanın, Denizlispor'un birlik ve beraberliğini simgelediği, geçmişteki zaferleri ve büyük mücadeleleri hatırlattığı, sahadaki kararlılığı ve başarıya olan açlığı temsil ettiği ifade edildi. Denizlispor’un zarafetini ve saflığını simgeleyen yeni beyaz formanın birlik ve beraberliğin sembolü olacağı belirtildi. Siyahın asaleti ve Denizlispor'un gücünün bir araya geldiği siyah formada, her detayında takımın karakterini ve cesaretini yansıtan özel bir detay var: horoz motifi. Horoz, mücadele azmi ve zafer için verilen savaşı temsil ediyor.

Formalar Görücüye Çikti (6)

‘Evinin Sultanları’ Projesi Başarıyla Yürütülüyor ‘Evinin Sultanları’ Projesi Başarıyla Yürütülüyor

STORE TADİLATA ALINDI
Denizlispor’da yeni sezon formalarıyla ilgili henüz fiyat bilgisi paylaşılmazken formaların satışa sunulacağı store mağazasının tadilatta olduğu öğrenildi. İç ve dış tasarımın tamamen değiştirileceği mağazada çalışmaların tamamlanmasının ardından formaların yanı sıra yeni ürünlerde satışa sunulacak.

Formalar Görücüye Çikti (1)

Formalar Görücüye Çikti (2)

Formalar Görücüye Çikti (3)

Kaynak: Haber Merkezi