Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Fesleğen Mahallesi’nde; muhtarlık ve Pamukkale Belediyesi’nin iş birliğinde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure hayrı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu aşure hayrına; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Çizmecioğlu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Osman Bartal, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve il yönetimi, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ve mahalle sakinleri katıldı.

Fesleğen Mahallesi Aşure Hayrında Buluştu (6)

Türkiye'nin ilk şanzımanlı yoğunlaştırıcıları Denizli'de yapıldı Türkiye'nin ilk şanzımanlı yoğunlaştırıcıları Denizli'de yapıldı

MUHTAR SIRLI’DAN TEŞEKKÜR

“Aşure hayrına katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum”  Fesleğen Mahalle Muhtarı Oğuz Sırlı, “ Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrında bulunduk. Bu mübarek ayda, hayrımızla mahalle sakinlerimizi bir araya getirdik. Denizlili siyasetçilerimiz ve iş insanlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimizle birlikte gelecekte çok daha güzel etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’da aşure hayrıyla ilgili, “Geleneksel değerlerimizi yaşatmak ve toplumumuzu bir araya getirmek için bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Fesleğen Mahallesi Aşure Hayrında Buluştu (2)

Fesleğen Mahallesi Aşure Hayrında Buluştu (3)

Fesleğen Mahallesi Aşure Hayrında Buluştu (5)

Fesleğen Mahallesi Aşure Hayrında Buluştu (4)

Kaynak: Haber Merkezi