GÜNCEL

Eren Güneş için Mevlid-i Şerif okutuldu

Denizli’nin duayen gazetecilerinden Hüseyin Eren Güneş, 6 Eylül’de hayata gözlerini yummuştu. Güneş ailesi, Eren Güneş için Mevlid-i Şerif okuttu, hayır yemeği verdi. Eren Güneş’in eski çalışma arkadaşları Mevlid-i Şerif’e katılarak Güneş ailesini yalnız bırakmadı.

Bir dönem Yeni Asır Büro şefi, DEHA Tv'nin genel yayın yönetmeni, DEHA20 Gazetesi imtiyaz sahibi olarak mesleğini sürdüren 76 yaşındaki duayen gazeteci Eren Güneş, geçirdiği kalp krizinin ardından hastaneye kaldırılmış ve bir süre tedavi gördüğü hastanede 6 Eylül günü hayata veda etmişti.

Güneş’in vefatının ardından ailesi Mevlid Kandili ve Tamer Güneş’in vefatının 7.günü nedeniyle Mevlid-i Şerif okuttu, hayır yemeği verdi.

Eren Güneş’in oğlu DENSEB (Denizli Serbest Bölge Kurucusu ve İşleticisi A.Ş) Genel Müdürü Tamer Güneş’in evinde okutulan Mevlid-i Şerif’e, Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner, ünlü gazeteci Çiğdem Toker, Eren Güneş’in DEHA Medya Grubu önceki dönem çalışma arkadaşlarından Abdil Yaşaroğlu, Özkan Tokmak, Orhun Çoban, Koray Çağdaş, Fatih An, Ömer Altıntaş ve çok sayıda gazeteci, Güneş ailesinin yakınları katıldı.

Eren Güneş’in eşi Fatma Güneş, Mevlid-i Şerif’e katılanlar ile yakından ilgilendi, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.