Bu çocuklara inanın

Tamamen altyapı ürünü olan öz evlatlarımızı ve bu çocuklarımızı yetiştiren emeği geçen her hoca ve altyapı idarecilerimiz kutluyorum. Altyapının öneminden her fırsatta söz ettik şimdi ne kadar önemli anlamışsınızdır.

Bu çocuklarımızla Ligde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Maça gelince bizim takım topun arkasına geçip hızlı hücumlarla pozisyonlar buldu ve maçı 3-1 kazandı. Bergama son dakika transfer işini halleden ve eksiklerle sahaya çıkan hiç hazır görünmeyen bir takımdı.

Bizim çocuklar daha diri ve hızlı oynayarak takım halinde savunma yaparak maçı kazanmasını bildi.

Emre Yıldırım'ın ters kafasında top ağlarla buluştu. Ertuğrul'da hazırlıksız yakalandı. İki oyuncumuz da daha dikkatli olmalı. Bu gibi hataları en aza indirmeliyiz.

Ali Eren daha tecrübeli ve hazırlık maçlarında iyiyken bu tercih bizi şaşırttı. Defans bloğunda Emirhan, Emre, Berkant ve Emir kusursuz oynadı.

Oktay yerinde sıkı durdu. Hücum hattı Alihan hızlanmalı, Emre Fırtına iyiydi, Eren oyunun mücadele tarafını iyi oynadı, Yusuf her yere yetişmeye çalıştı ve golünü attı. Emre Burgaz forma girince daha iyi olacak. Sonradan girenler oyuna katkı sağladı.

Ali Ulaman’ın golü ipi çekti. Sonradan girenlerden Ramazan Karakurt’un çok iyi olacağına eminim.

Bu galibiyeti fazla büyümeden yola devam emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.