Pamukkale ilçesinin Deliktaş Mahallesi'nde 1990'lı yıllarda yapılan ve depreme dayanıksız olduğu için geçen yıl şubat ayında boşaltılan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü binasının yeni yeri belli oldu. Birimleri kentin 11 farklı mahallesine taşınan İl Emniyet Müdürlüğü için yapılacak yeni bina, Bereketler Mahallesi'nde inşa edilecek. Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Merkezefendi'nin Kayaköy bölgesinde daha önce belirlenen yerden, yapılan etüt çalışmasında zeminin dolgu olması nedeniyle vazgeçildiğini belirtti.

Emniyet Binası Bereketler’e Yapılacak-1

Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım” Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım”

21 DÖNÜMLÜK ARAZİYE İNŞA EDİLECEK

 Yeni bina, Servergazi Devlet Hastanesi karşısında bulunan Bereketler Polis Merkezi'nin de yer aldığı 21 dönümlük araziye inşa edilecek. Denizli Emniyet Müdürlüğü binasının, Servergazi Devlet Hastanesinin karşısındaki Bereketler Polis Merkezinin de yer aldığı alana yapılacağını açıklayan Sağdıç, oradaki parçalı arazilerin birleştirileceğini kaydetti. Ağustos ayındaki belediye meclis toplantısında imar değişikliği yapılacağını ifade eden Sağdıç, binanın yatırım programına alındığını ve 900 milyon liralık ödenek ayrıldığını, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile işlemlerin devam ettiğini belirtti.
 

Kaynak: Haber Merkezi