Denizli Plastik Sanayici ve Geri Dönüşümcü İş İnsanları Derneği (DEPSİAD) Başkanı Ömer Özkul Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile plastik sektöründe yapılması gereken yenilikler hakkında görüştü.

DSO ' en mutlu işyerleri' listesindeki ilk STK oldu DSO ' en mutlu işyerleri' listesindeki ilk STK oldu

Denizli Plastik Sanayici ve Geri Dönüşümcü İş İnsanları Derneği (DEPSİAD) Başkanı Ömer Özkul, sektörde yapılması gereken yenilikler hakkında Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile görüştü. Denizli Sanayi Odası Meclis Üyesi Zafer Özer’inde eşlik ettiği görüşmede Başkan Özkul,  Kasapoğlu’na sorunlara çözüm olabilecek projeler üzerine çalıştıklarını ve kompleks sanayi sitesi hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı toplantıda DEPSİAD Başkanı Özkul, plastik sektöründe hem çalışan hem de işverenlerin sorunlar ve yaşadıkların zorluklar için adım attıklarını ve dernek olarak sorumluluk aldıklarını söyledi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIZ”

Denizli’nin sanayi şehri olduğunu ifade eden DEPSİAD Başkanı Ömer Özkul, “Denizli’miz ihracatta anlamında ülkemizin önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. Bizlerde plastik sektöründe günden güne gelişerek hem ülkemize hem de Denizli’mize katma değer sağlıyoruz. Gelinen noktada sorunlara çözüm üretebilmek için DEPSİAD olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Kompleks sanayi sitesi için çalışmalarımız var. Bu konuda bize destek veren Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na teşekkür ederiz” dedi. Başkan Kasapoğlu da, plastik sektöründe yapılması planlanan projeler için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.