Denizlispor ile Başkan Çavuşoğlu arasındaki kriz Denizli kamuoyunu fazlasıyla meşgul ederken beklenen yanıt geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin kaynakları Denizlispor’a aktarılamaz. Şehrin bana emanet ettiği her kuruşu namusum gibi kendi param gibi sahip çıkacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Denizlispor, belediyenin tahakkümünden kurtulması gerekiyor. Bizler tahsilat makamı olarak görünen bir sistemi ortadan kaldırıyoruz. Bu süreçte bizlerinde hatası olmuştur ve olmaya da devam edecektir” diye konuştu.

“GİYDİĞİM ATLETTEN VE TERLİKTEN UTANMADIM, UTANMAYACAĞIM”

2024-2025 Eğitim öğretim yılı burs ve kredi başvuruları başladı 2024-2025 Eğitim öğretim yılı burs ve kredi başvuruları başladı

Kendisine yönelik sert eleştirilerin, yaşanan zor süreçten kaynaklandığı savunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu; “Biz kardeşlerimizin yaptıkları bu açıklamaların tamamını gençliklerine ve yaşadıkları zor süreçten kaynaklı içinde bulundukları durum nedeniyle böyle bir dil kullandıklarına inanıyoruz. Başkana burada bir kez daha sesleniyorum. İçinde her ne kadar tasvip etmediğim cümleler olsa da her türlü eleştiriyi yapabileceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu şehrin belediye başkanı olmadan önce kendine ait bir işletmesi olan ve hayatı kendi başına sürdüren bir kardeşinizdim. Bu süreç içinde sosyal medyadan benim güzel fotoğraflarımı paylaşanlara bir kez daha sesleniyorum. Ne giydiğim atletten, ne giydiğim şorttan, ne de giydiğim terlikten dün utanmadım, bugün utanmıyorum, yarında utanmayacağım” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Haber Merkezi