GÜNCEL

Denizlispor efsanesi hayatını kaybetti!

Denizlispor’a hem futbolcu hem de antrenör olarak hizmet veren ve yeşil-siyahlılar pek çok genç yeteneğin kazandırılmasında büyük payı bulunan Melih Garipler hayatını kaybetti.

Denizlispor’un efsanelerinden Melih Garipler hayatını kaybetti. Yeşil siyahlı kulübe hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet veren 83 yaşındaki Melih Garipler Pazar günü sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

KULÜPLE BAĞLARINI KOPARMAMIŞTI

İzmir’de ailesi ile birlikte yaşayan Garipler’in yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Futbola henüz 17 yaşındayken Havagücü kulübü forması giyerek başlayan Garipler, 8 sezon Altınordu forması giydikten sonra Denizlispor’a transfer olmuş, 6 sezon da yeşil siyahlı forma için ter dökmüştü. Sarayköy doğumlu olan Garipler, 1996-1997 sezonunda Denizlispor teknik direktörü olarak görev yapmıştı. Garipler daha sonra yeşil siyahlı kulüple bağlarını koparmamış, Denizlispor altyapısında, keşif ve transfer ekiplerinde görev almıştı. Garipler’in cenazesi Pazar günü Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Külliyesi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kayhan Mezarlığı’nda toprağa verildi.