GÜNCEL

Denizli’nin yeni nesil esnaf lokantası Cihat Şef açıldı

Denizli’nin yeni esnaf lokantası Cihat Şef kapılarını açtı. Denizli’nin yöresel lezzetlerinin ustalıkla buluştuğu lokanta, Denizli’nin tanınmış şeflerinden Cihat şef ve ekibi ile hizmet verecek.

Denizli’nin tanınmış şeflerinden Cihat Şef, Denizli’de esnaf lokantası açtı. İlbade Mahallesi, İzmir Bulvarı üzerinde kapılarını açan lokanta eşsiz lezzetleri ve yöresel tarifleri ile hizmete açıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılış törenine Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler Cihat Şef ve ekibinin hazırladığı eşsiz lezzetleri tatma fırsatı buldu.

Sabah 07.00’de çorba servisi ile hizmete başlayan lokanta akşam saat 20.00’ye kadar Denizlililere hizmet verecek.

Açılış ile ilgili konuşan Şef Cihat Demirci, açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, “Denizli’ye yeni bir soluk getirmek istedik. Denizli’nin lezzet haritasına yep yeni bir nokta eklemek istedik. Denizli Esnaf Lokantası olarak müşterilerimizi evlerinde gibi hissettirmek ve damaklarında iz bırakmak için kapılarımızı açtık. Kalitemizden ödün vermeden hizmet edeceğiz. Bizi tercih eden herkese şimdiden teşekkür ederiz. Afiyet olsun” dedi.