Serinhisar’da festival coşkusu yaşanacak Serinhisar’da festival coşkusu yaşanacak

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi ‘E-Ticaret Hizmetleri Partneri’ Trendyol, olimpiyatlar kapsamında modanın merkezi Paris’in dünyaca ünlü Şanzelize Caddesi’nde özel bir defile ve etkinlik gerçekleştirdi.  Etkinlikte performans sanatçısı Ekin Bernay’ın hazırladığı gösteri izleyicilerden beğeni topladı. Leonie Hanne, Buse Terim, Burcu Esmersoy ve Cemal Can Canseven'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü etkinlikte yer aldı. 
Trendyol anlaşma kapsamında olimpiyat mesajı taşıyan Olimpiyat Koleksiyonunu satışa çıkardığını duyurdu. Şanzelize ile Concorde Meydanı arasında açılan ve Paris 2024'e dair tüm ürünlerin satıldığı Resmi Olimpiyat Mağazası'nda Türk üreticilerin ürünleri yer aldı.

Denizlili Üreticilerin Koleksiyonu Şanzelize’de Sergilendi (1)

DENİZLİ’DE ÜRETİLDİ

Denizli başta olmak üzere Anadolu'nun dört bir yanında yerli üreticilerin ürettikleri ‘Made in Türkiye' etiketli olimpiyat koleksiyonu içerisinde t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta gibi 19 farklı parça yer aldı. Toplam 60 bin adetlik koleksiyon Türkiye'de Trendyolmilla uygulaması üzerinden; Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman, Çekya, Romanya, Hollanda ve Almanya'da ise Trendyol uygulaması üzerinden uluslararası satışa sunuluyor. Sporseverler ayrıca Lozan'da bulunan Olimpiyat Müzesi'nden (The Olympic Museum), IOC'nin resmi global satış platformu olan shop.olympics.com'dan, Olimpiyat Oyunları'nın şehri Paris'te bulunan uluslararası olimpik megastoredan da koleksiyon ürünlerine erişebiliyor.
2021 yılından bu yana Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin de (TMOK) resmi sponsoru olan şirket, bu kapsamda her yıl farklı olimpik branşlardan sporcuları destekliyor. Şirket, Eda Tuğsuz (Atletizm), İlke Özyüksel (Modern Penthatlon), Buse Çavuşoğlu (Boks), Ali Cengiz (Güreş) ve Kuzey Tunçelli'yi (Yüzme) Paris 2024 yolculuğunda destekliyor.

Kaynak: İHA