Başrollerinde Burak Coşkun, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı NGM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğini yaptığı dizi, Şehzarat dizinde isim değişikliği yapıldı.

Serinhisar’da festival coşkusu yaşanacak Serinhisar’da festival coşkusu yaşanacak

Nisan ayında çekimlerine başlanan dizi, önce İstanbul’da ardından Denizli’de çekilen sahnelerinin ardından merakla bekleniyordu. Eylül ayında ATV’de yayın hayatına başlayacak olan dizinin yeni adı "Bir Gece Masalı" olarak değiştirildi. 26 Nisan’da Denizli’de çekimlere başlayan ekip, Acıpayam Şelalesi, Buldan Yayla Gölü, antik kent, Saraçoğlu Kasrı, Honaz yolları, Pamukkale Travertenleri, antik tiyatro, Delikli Çınar Meydanı gibi birçok alanda çekimler gerçekleştirmişti.

DİZİNİN KONUSU

Denizlili Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal'in hikayesinin anlatıldığı dizinin çekim süreçleri, yapımcı ve yönetmen ekibinin titiz çalışmaları ile sürüyor. Pamukkale’den başlayıp İstanbul’daki Asaf Bey konağına kadar uzanan imkansız bir aşkı konu alan dizi, izleyicilere dramatik ve romantik bir hikaye sunacak. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Eda Tezcan tarafından yazıldı.
 

Kaynak: Haber Merkezi