GÜNCEL

Denizli’de aday hakem kursu açılıyor!

Denizli’de hakem olmak isteyen 16-28 yaş aralığındaki gençlere yönelik aday hakemlik kursu açılıyor.

Denizli’de hakem olmak isteyen 16-28 yaş aralığındaki gençlere yönelik aday hakemlik kursu açılıyor. Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Özmen Atalay, sosyal medya hesabından 25-27 Ekim tarihleri arasında Aday Hakem Kursu açılacağını paylaştı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde 24 Ekim Perşembe günü saat 13:00 ile 17:00 arasında mülakata girecek olan adaylar arasında mülakatı başarılı olarak geçen adaylar, aday hakem kursuna katılma hakkı elde edecek.

25-27 EKİM’DE YAPILACAK

Aday hakemlik kursu 25-27 Ekim tarihleri arasında Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacağı belirtildi. Katılım şartları arasında en az lise mezunu veya lisede okuyor olmak, erkek adaylar için 170 cm boy ve kadınlarda 160 cm boy şartı arandığı ifade edildi.

CEŞEN, GENÇLERİ DAVET ETTİ!

Denizlili tüm gençleri aday hakemlik kursuna çağıran Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, “Tüm gençlerimizin ve sporu seven kardeşlerimizin ilimizin sporuna katkı sağlayacaklarına eminim hep beraber ilimizin sporuna güzelleştirmek ve geliştirmek için kursa uygun Tüm spor sevdalılarının katılmasını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.