30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü Denizli'de törenlerle kutlandı. Programa Pamukkale Kaymakamlığın önünde Atatürk büstüne çelenk sunma ile başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban, vatandaşları ve askeri korteji selamlayarak, Zafer Bayramlarını kutladı.

Tasarrufa “evet” ama eğitimde tasarrufa “hayır” Tasarrufa “evet” ama eğitimde tasarrufa “hayır”

GEÇİT TÖRENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Denizli Valiliği önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Halk oyunları gösterisi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin protokol üyeleri tarafından ödüllendirilmesi sonrası resmi kutlama programında geçit töreni yapıldı. Törende askeri tören birlikleri, askeri araç geçişi, Muharip Gaziler Derneği üyelerinin askeri araç ile geçişi, sporcuların Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle geçişi, kutlamaları takip eden yüzlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi.

PROTOKOL TAM KADRO KATILDI

Düzenlenen törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, AK Parti Denizli Milletvekililleri Şahin Tin ile Nilgün Ök, İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Deva Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile askerî erkân ve vatandaşlar katıldı.

EDİP AKBAYRAM KONSERİ İLE ZAFERİN 102.YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Edip Akbayram konseri ile Denizlililer Zafer Bayramını coşkuyla kutladı. Muhteşem sesi ve yıllara meydan okuyan şarkılarıyla tanınan Edip Akbayram, Zafer Bayramı için hazırladığı özel repertuarıyla Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Editör: Hatice İçke