Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkuyla kutlandı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören Denizli protokolünün katılımıyla Denizli Valiliği önünde gerçekleşti. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma sonrasında tören; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar'ın, makamlarını çocuklarına devir etmesiyle devam etti.

Muhtarların gözü yeşil pasaport ve belediye meclis üyeliğinde Muhtarların gözü yeşil pasaport ve belediye meclis üyeliğinde

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (5)

DENİZLİ BAYRAKLARLA DONATILDI

Türkiye'nin dört bir yerinde olduğu gibi Denizli’de de balkonlar ve pencereler Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla renklendi. Sokaklar ve caddelerde bayraklarla donatılırken, kentin farklı noktalarında etkinlikler düzenlendi. 23 Nisan kutlamaları Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki etkinlikler ile gün boyu sürdü. Kutlamalarda ilk meclisin açılışı canlandırılırdı. Çok sayıda etkinliğin yapıldığı programda şiirler okundu, şarkılar söylendi. ‘Sıfır Atık’ gösterisi, halk oyunları ve ‘Sev Dünyayı’ gösterisi yapıldı. Büyükler miniklerin 23 Nisan coşkusuna ortak olurken, gösteriler ayakta alkışlandı.

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (1)

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (7)

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (6)

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (4)

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (3)

Deni̇zli̇’de 23 Ni̇san Coşkuyla Kutlandi (2)