GÜNCEL

Denizli Şehir Hastanesi’nde çalışmalar yeniden başladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Şehir Hastanesi ile Acil Durum Hastanesi inşaatına başlandığını söyledi. Başkan Güngör, Acil Durum Hastanesi'nin 210, Şehir Hastanesi'nin 720 günde tamamlanacağını bildirdi.

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesinde 2021 yılında yapımına başlanan ve müteahhitlerin işi bırakması nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Denizli Şehir Hastanesi için en son mayıs ayında 4. ihale yapıldı. İlk ihalesi Aralık 2020'de 1 milyar 34 milyon 53 bin liraya gerçekleştirilen 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi'nin ikmal inşaatı, mayıs ayında yapılan 4. ihalede Acil Durum Hastanesi inşaatı ile birlikte 11 milyar 999 milyon liraya yeni firmaya verildi. İhalenin sonuçlanmasının ardından şantiyede çalışmalar tekrardan başladı.

“DENİZİLİ’MİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk'ü ziyaret ederek şehre yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımlarını görüştüklerini belirten Güngör, "1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi ve 400 yataklı acil durum hastanesi inşaatına eş zamanlı olarak başlandığını müjdelemek isterim. 400 yataklı acil durum hastanesi inşaatı 210 günde tamamlanacak. 1000 yataklı şehir hastanesi 720 günde tamamlanacak. Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal medyadan müjdeyi veren Başkan Güngör, “Bu güzel sağlık yatırımlarının Denizlimize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci'ye, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na, milletvekillerimiz Sayın Cahit Özkan'a, Sayın Şahin Tin'e ve Sayın Nilgün Ök'e  ve emeği geçen herkese çok teşekkür diyorum. Durmak yok çalışmaya devam. Denizlimiz için hizmetkâr olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.