Denizli Defterdarlığı 2023 yılında tahakkuk ettirilen vergilerin ardından en fazla kurumlar vergisi ödeyecek mükellefleri açıkladı. Denizli’nin vergi anlamındaki yüz aklarının yer aldığı listede, kent ve Ege Bölgesinin otomotiv devlerinden Özpam Otomotiv de listede yer aldı. 20 yıla yaklaşık bir zamanda Denizli’de otomotiv satış, servis ve yedek parça alanında hizmet veren Özpam, kısa sürede Ege Bölgesinde önemli noktalara ulaştı. Türkiye’de hızla büyüyen, Denizli sokaklarında artık her zaman görülmeye başlanan Cherry gibi önemli bir markayı Denizli ile buluşturan Özpam, dünyanın otomotiv devlerinin de bayiliğini yapıyor. Yıllardan bu yana Mitsubishi, Subaru, Fuso, Gazelle, Temsa gibi markalar, Özpam güvencesiyle Denizli ve bölge ile buluşuyor.

Rekortmenler Listesinde

Özpam Otomotiv, her geçen gün büyüyen etki alanında, müşteri memnuniyetiyle de ön plana çıkıyor. Sadece satış değil, satış sonrası servis hizmetleriyle de çoğu müşteriden 5 yıldız alan Özpam, vatana olan yükümlülüğünü de vergi alanında gösteriyor.

Özpam Otomotiv, 14 milyon 213 bin 875 liralık vergi tahakkuku ile son açıklanan vergi rekortmenleri listesinde 68’nci sırada yer alıyor.

GURURLUYUZ

Zorlu Tekstil Grubu ihracattaki gücünü arttırmaya devam ediyor Zorlu Tekstil Grubu ihracattaki gücünü arttırmaya devam ediyor

Özpam Otomotiv işvereni Himmet Kıymaz bir firmanın büyüklüğünün sadece satışlar, müşteri memnuniyetiyle olmadığını, vatana ve vatandaşa da hizmet etmek olduğunu söyledi. Kıymaz, “Çeyrek asra yakın zamandır Denizli ve Ege Bölgesi’nde adım adım büyüyerek bugünlere geldik. Vergi listesinde ismimizin olması, bizi son derece gururlandırdı. Bir firmanın büyüklüğü, sosyal sorumluluk projeleri ve vergi sorumluluğu ile de ölçülür. Özpam Otomotiv olarak, her zaman halkımızın ve devletimizin hizmetinde olmaktan gururluyuz” dedi.

Editör: Semih Can Yılmaz