Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli OSB Müdürlüğü, Sanayi Odası, Ticaret Odası’nın da desteklediği Uluslararası Pamukkale Granfondo Bisiklet Yarışı, Denizli Valiliğinin himayesinde Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek.   Türkiye’den ve yabancı ülkelerden 500 bisiklet tutkununun katılacağı yarış kapsamında  2 gün boyunca kurulacak EXPO alanında tanıtımlar ve etkinlikler yapılacak.  Türkiye’de sadece 5 ilde düzenlenen, dünyada önemli karşılığı olan bir organizasyon kapsamında ilgili kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile Denizli Vali Yardımcısı Kenan Eskin başkanlığında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Organizasyonun Denizli’nin tanıtımına ve sporda da markalaşmasına sağlayacağı katkıya vurgu yapılan toplantıda katılımcılar, yarışın başarı ile icra edilmesi için yapılacakları ele aldı.

EXPO ALANI KOCAÇUKURDA KURULACAK

Yarış kapsamında Pamukkale Kocaçukur’da firmaların katılımı ile standlar kurulacak ve alanda iki gün boyunca etkinlikler gerçekleştirilecek. Halk sürüşü, çocuklar arası yarışlar gibi etkinliklerin düzenleneceği alan tüm Denizlilere ve misafirlere açık olacak.

Kalınkozspor’da Tahracı dönemi Kalınkozspor’da Tahracı dönemi

“DENİZLİ HAK ETTİĞİ PAYI ALACAKTIR”

Uluslararası Pamukkale Granfondo Bisiklet Yarışının 15 yaşından 75 yaşına kadar profesyonel ve amatör kadın erkek bisiklet tutkunlarını bir araya getireceğini belirten Organizasyon Yönetmeni İlker Cömert, “Bu organizasyon Türkiye’de sadece Ankara, İstanbul, İzmir ve Muğla’da  yapılan önemli bir etkinlik. Bu sene Denizli Vali Ömer Faruk Coşkun ile Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın ısrarlı takipleri ile faaliyet programına alındı. Yarışmacılar 54 km’lik kısa parkur ya da 85 km’lik uzun parkurdan birini seçerek kıyasıya mücadele sergileyecek. Bu sene ilki olması nedeni ile az da olsa uluslararası bir katılım var. Artık bu yarışı geleneksel hale getirip yabancı katılımı arttırmak ana hedefimiz olacak. Denizli harika bisiklet rotaları ile bisiklet turizminden de hak ettiği payı alacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi