GÜNCEL

Denizli Büyükşehir 456 araç kiralayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin araç kiralama ihalesi mecliste de gündeme geldi. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, daha önce 503 araç kiralayan belediyenin 456 araç kiralayacağını açıkladı.

31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kendisinden önceki dönemde belediye tarafından kiralanan araçların amaçları dışında siyasiler tarafından kullanıldığını açıklamıştı. Belediye bünyesinde de her müdürün altına araç verildiğini kaydeden Çavuşoğlu fazla olan araçları Çınar Meydanı’nda sergiledikten sonra araç kiralama şirketine iade etmişti. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin araç kiralama ihalesi açması tartışmalara neden olmuş ve Çavuşoğlu kent meydanında sergilediği araçlarla şov yapmakla suçlanmıştı. Başkan Çavuşoğlu, Büyükşehir Meclis Toplantısında konuyla ilgili konuştu.

“AMACIMIZ ŞOV YAPMAK DEĞİLDİ”

Daha belediye personelleri ve bazı siyasi parti temsilcilerine tahsis edilen araçları tespit etmiştik. Daha sonra da bunları geri göndermiştik. Biz bunu yaparken amacımız şov falan değildi. İhtiyacımızın olmadığını belirledik. Daha sonra bu araçlarımızı gönderdik.  Gönderdiğimiz hiçbir aracı, yeniden kiralamıyoruz. Biz göreve geldiğimizde Denizli Büyükşehir Belediyesi 503 kiralık araçla çalışıyordu. Bugün itibariyle kiralama ihalesine çıkmamamız mümkün değil. Denizlililer rahat ve huzurlu uyusunlar. Son kuruşlarına kadar bu şehrin kaynaklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.