Denizli Barosu Başkanlığı, Olağan Genel Kurula gidiyor. Denizli Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulu, 5-6 Ekim tarihlerinde Denizli Barosu Hizmet Binası'nda yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa, Genel Kurul Toplantısı 12 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da ve seçimler ise ertesi gün 13 Ekim Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 arasında yine aynı adreste gerçekleştirilecek.

Denizli’de Off-Road heyecanı yaşanacak Denizli’de Off-Road heyecanı yaşanacak

İLK ADAY O OLDU

Adnan Demirdöğer’in başkanlığını yaptığı Denizli Barosu’nda ilk aday da belli oldu. Avukat Jülide Keleş Yarışan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylığını duyurdu. Yarışan, “Avukatlık, tüm canlıların haklarını koruma-geliştirme-kamuoyunu bilinçlendirme-anayasal düzenin mevcudiyetini savunma-anayasanın koruma kalkanını güçlendirme konularında topluma önderlik etmeye muktedir bir meslek. Ülkemiz, canlıların temel haklarını yaşatma-geliştirme yönünde ilerlemeye fırsat bırakmayan bir iklim içinde. Ve toplum havasızlıktan boğuluyor. Adaletten-eğitime kadar, bütün sistemlerimizde, topyekun bir durağanlık ve bir gerilemeye düşüyoruz. Bu düşüşten kurtulmak ve var olan sonuçlarını ortadan kaldırmak güç olacak ama inancım odur ki imkansız değil. Çünkü biz hukukçular, kaynağını evrensel adalet anlayışından alan muazzam bir eğitimle donamış hak savunucularıyız. Benim, “BİZ” e inancım sonsuz…” dedi.

MESLEĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN…

Denizli barosu başkanlığına aday oluyorum diyen Avukat Yarışan, “Derdi yüklenen ve yılmadan mücadele eden meslektaşlarım; toplumsal ayrışmalar yaratma hedefli odaklardan sıyrılıp; hukuk için, mesleğimiz için, suyumuz toprağımız doğa anamız ve toplumumuz için, bir arada durmak, hukuku ve adaletin koruyucu gücü olan mesleğimizi güçlendirmek için sorumlulukla çalışmak amacı ile DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞINA ADAY oluyorum. Denizli Barosu mensubu sayın meslektaşlarım sizleri, hukuk eğitiminin bizlere kazandırdığı odaklı düşünebilme, veriyi analiz etme, çözüm üretme, bilimsel bütünü algılama ve sonuçları öngörebilme yetilerimizi baromuz ve birliğimiz çatısı altında birleşmeye-birleştirmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi