Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD)’ın 32’nci olağan genel kurulu derneğin yönetim binasında gerçekleşti. Üyelerin geniş katılım gösterdiği genel kurulda iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Hakan Urhan görevi Kemal Sözkesen’e bıraktı.  Urhan görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. DEGİAD’ın güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen Urhan; “Türkiye’deki 33 tane GİAD’ın birbirleri arasındaki iç iletişimi, koordinasyonu, konfederasyonla olan ilişkilerinin yürütülmesi ile ilgili TÜRKONFED Genç İş İnsanları Dernekleri’nden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine layık görüldüm. Bu önemli görevi yerine getirirken en büyük destekçim DEGİAD’ın yeni dönem yönetim kurulu başkanı Kemal Sözkesen ve yönetimi olacaktır” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 06 14 At 13.51.13 (1)

“DEGİAD İÇİN KARARLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Oylama sonrası göreve getirilen Sözkesen ise 15 yıldır DEGİAD üyesi olduğunu hatırlatarak; “Oluşturmuş olduğumuz yönetim kurulu, hem bugüne kadarki en genç yaş ortalamasına sahip olmasıyla hem de birçok farklı sektörden temsilcileri içerisinde barındırmasıyla dikkat çekiyor. Daha da etkin ve güçlü bir DEGİAD için kararlı bir şekilde çalışacağız. Ekip arkadaşlarım ile birlikte, şehrimizin ve ülkemizin gelişimine doğrudan katkı sağlayacağına inandığımız projelerimizi sizlerle paylaşmak için heyecanlıyım. Yeni dönem projelerimizi oluştururken 3 temel kavram üzerinde yoğunlaştık: Dijitalleşme, iş dünyasında dönüşüm ve sosyal etkileşim. Bu 3 kavram hedeflerimize giden yolda bize pusula olacak” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 06 14 At 13.51.13

PROJELERİNİ ANLATTI

Oluşturacakları mobil uygulama ile internetin ve dijital platformların sunduğu olanakları en iyi şekilde değerlendirerek üyelerine daha fazla fayda sağlayacak dijital projeler hayata geçireceklerini kaydeden Sözkesen; Marka Akademisi ve Start Up Plas projelerini anlattı.  Sözkesen; “Köklü kurum kültürümüzden de güç alarak; bağımsız, gönüllü ve öncü bir sivil toplum örgütü olma sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyacağız. Katılımcı demokrasiyi, laik hukuk devletini esas alarak; rekabetçi piyasa ekonomisi, toplumsal refah ve sürdürülebilirliğin benimsendiği bir ortama yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denizli iş dünyasını parlatmak adına çıktığımız bu yolda kapsayıcılık, iletişim ve iş birliği tüm çalışmalarımızda azami özen göstereceğimiz hususlar olacak. Verimliliği ve istihdamı desteklemek, yatırım ortamını geliştirmek, sürdürülebilir büyümenin ve kalkınmanın önündeki engelleri aşmak adına birlikte çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Çamlık bulvarı trafiğe kapatılacak Çamlık bulvarı trafiğe kapatılacak

Whatsapp Image 2024 06 14 At 13.51.14 (2)

İŞTE YENİ YÖNETİM

Genç isimlerin oluşturduğu yeni yönetim geride kalan 15 dönem içinde en genç yönetim oldu.

Kemal Sözkesen başkanlığındaki 16. Dönem Yönetim Kurulu’nda Berkay Alkaya, Buğra Altuntaş, Cihan Emre İnceoğlu, Elvan Özbilen, Emin Mert Turgut, Nazife Demirkapı, Nuri Alper Kabukçu, Osman Makal, Özer Erikoğlu, Sinan Salgar, Şenol Işıklı ve Zeynep Ekiz Atıcı yer aldı.

Whatsapp Image 2024 06 14 At 13.51.14

Kaynak: Haber Merkezi