SPOR

"Daha da iyi olacağız"

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu, genç bir takımla ligde mücadele edeceklerini belirterek, “Çok koşan ve mücadele eden bir oyun felsefesi ile sahada olacağız. Gol yemeyen ve kazanmayı arzulayan bir takım ortaya çıkarmak için çalışıyoruz” dedi.

TFF 3. Lig’de sezonu 7 Eylül’de Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı Bergama Belediyespor maçı ile açacak olan Denizlispor’da Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu, çalışmaların iyi gittiğini söyledi. İlk sınavını Altınordu karşısında veren ve sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılan Horoz’da Mavioğlu, “Takım Altınordu maçında iyi sinyaller verdi. Antrenmanda yaptığımız çalışmaları sahaya yansıttık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Gidişattan memnunuz ancak eksiklerimiz de var. Altyapıdan takviye yaptığımız oyuncuların performansı bizleri mutlu etti. Sezon içerisinde farklı bölgelerde genç oyuncularımızı kullanacağız. Bunun yanı sıra sakatlıktan çıkan Emre Burgaz’da aramıza katıldı. Temaslı oyunlara almaya başladık. Bergama Belediyespor maçına kadar sıkı bir şekilde çalacağız ve daha da iyi olacağız” dedi.

“BU SAVAŞI HEP BERABER YAPACAĞIZ”

“Çok koşan ve mücadele eden bir Denizlispor izlettireceğiz” diyen Mavioğlu, “Genç olmanın avantajlarını kullanacağız. Çok koşan ve mücadele eden bir Denizlispor sahada olacak. Genç olmanın avantajları kadar dezavantajları da var. Bunları en aza indirmek içinde çalışacağız. Gol yememek ve kazanmayı arzulayan bir takım izlettireceğiz. Taraftarların hiç şüphesi olmasın. En zor günlerde yanımızdalar. Bu savaşı hep beraber yapacağız” diye konuştu.