Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu partisinin Tavas Belediye Başkan adayı Remzi Payır ile birlikte Tavaslı seçmenlerle bir araya geldi. İkili ilçede görüştükleri vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çobanoğlu burada yaptığı konuşmada, “Halkımızla buluşmanın zamanı yok. Biz seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraberiz. Köylerimizi ziyaret ede ede Tavas merkeze geldik. Sorunları dinledik, benzersiz programımızı anlattık. Çözümlerimiz dikkatle ve ilgiyle dinlendi. Tavas’ta yüzlerce el sıktık. Çarşıların tadı yok. Satan memnun değil, alan memnun değil. Türkiye’nin ekonomik düzeninden sadece küçük bir azınlık memnundur. Tavaslıya kaynaklarımızı anlattık. Çözümü gösterdik” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta üretimin önemine değinen Çobanoğlu; “Vatan Partisi yıllardır Türkiye’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için mücadele eden bir parti olmuştur. Türkiye’nin içinde olduğu durumun da bir Üretim Devrimi programıyla bulunduğu koşullardan çıkması için çaba sarf etmektedir. Bu yerel seçimler Türkiye’nin ve Tavas’ın hiçbir sorununu çözmeyecek, bizi bekleyen daha zorlu süreçler var. Ancak bu zorlu sürecin sorumlusu bizler değiliz. Suç artık işlemeyen, üretemeyen, tüketime özendiren, üretime son veren bu sistemde... Bu yüzden bu sistemi alaşağı etmemiz lazım. Önümüzde tek bir yol var: Üretim. Tarım bitti, hayvancılık bitti, fabrikalarımız özelleştirdik, madenlerimizin çoğu gayrı milli” diye konuştu.

Acılı baba Denizli'de Özel'e dert yandı Acılı baba Denizli'de Özel'e dert yandı

Sistem partilerinin seçim bütçelerinin kaynaklarını da eleştiren Vatan Partisi BBB adayı Mehmet Çobanoğlu, “Hazineden, belediye kaynaklarından, kemirgen rantiyeden alınmış milyarlık seçim bütçemiz yok. Ama hiçbir adayda olmayan menfaatsiz, teklifsiz vatansever, aslanlar gibi kadromuz var. Bu insan güzelliği her reklam panosuna galebe çalar” dedi. 

Vatan Partisi Tavas Belediye Başkan adayı Remzi Payır da Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerimiz için Nikfer yolu üzerindeki Alaman Boğazında Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını söyledi. Payır ayrıca tartışmalara neden olan maden yataklarının işletilmesi işinin de tarımsal üretimi engellemeyecek, doğayı koruyacak ve yöre halkının istihdamını artıracak şekilde yapılmasının sağlanacağını söyledi.