YAŞAM

Çizmecioğlu ailesinin mutlu günü

Denizli iş ve siyaset dünyası, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Uğur Çizmecioğlu ve Avukat Hilal Çizmecioğlu çiftinin evlatları Mustafa’nın sünnet düğününde bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Uğur Çizmecioğlu ve Avukat Hilal Çizmecioğlu çiftinin oğulları Mustafa, düzenlenen sünnet töreni ile bir araya geldi. Denizli siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri Çizmecioğlu çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Liva Kır Bahçesi ve Düğün Salonu’nda yapılan sünnet düğününe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Çizmecioğlu çifti davetlileri kapıda karşıladığı sünnet düğününde çocuklar da unutulmadı. Onlar için özel animasyon gösterileri yapıldı. Öte yandan halk oyunları ekibinin de gösteri yaptığı sünnet düğünde ilahiler de seslendirildi. Uğur Çizmecioğlu, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.