SİYASET

CHP Kurmayları Denizli’de düğünde buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurmayları, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren’in nikah merasimi için Denizli’ye gelecek.

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve eşi Mehmet Karaca’nın evlatları Ozan Karaca hayatını Nuray Emren, Tarım Emren çiftinin kızları Ezgi ile birleştirecek. Genç çiftin düğün töreni geçtiğimiz günlerde İzmir’de gerçekleşti. Her iki ailenin ve misafirlerin katılımı ile geçen kortej yürüyüşü, düğün merasimi ve eğlence renkli anlara sahne oldu. Denizli Milletvekili Karaca düğüne ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Çiftin nikah merasimi ise Denizli’de yapılacak. 14 Eylül’de Pasvak’ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki salonunda yemeğin ardından nikah kıyılacak.

CHP KURMAYLARI DENİZLİ’DE BULUŞACAK

Bu nikah töreni Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurmaylarını da buluşturacak. Nikah törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

Törene Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki siyasi partilerin grup başkanvekilleri, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri, CHP Parti Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve parti örgütünün önemli isimlerinin katılacağı öğrenildi.