İYİ Parti'de 3 ilçeye atama yapıldı İYİ Parti'de 3 ilçeye atama yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Hizmet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediyesinin önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Meclisinde alınan kararla, Selçukbey Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın bulunduğu tankın yerine "Demokrasi Heykeli" yapılacak olmasını sert sözlerle eleştirdi. Subaşıoğlu, “Ben kötü niyet görüyorum. Samimi değillerdi bunu da görmüş olduk” dedi.

“Cesaretlendi̇ler, Rövanş Almak İsti̇yorlar”
 
“ZAMANLAMASI ÇOK MANİDAR, RÖVANŞ ALMAK İSTİYORLAR”

“Merkezefendi Belediye Meclisinin aldığı kararın zamanlaması manidar. Rövanş almak istiyorlar” diyen Subaşıoğlu, “Şeniz Doğan 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. Bu seçimlerin ardından 15 Temmuz ile ilgili gerçek yüzlerini ortaya koydular. Cesaretlendiler ve rövanş almak istiyorlar. Samimi değillerdi bunu da görmüş olduk. Kendileri illa bir ‘Demokrası Meydanı’ yapmak istiyorlarsa, yeni bir yol açıp yeni bir yer ayarlasınlar. Böyle bir projeleri de yapma niyetleri de yok. Heykel mi yapacaklar? Meydan mı yapmak istiyorlar? Onları tutan yok. Denizli’de 15 Temmuz’u ifade eden ve halk tarafından da kabul edilen bir bölge; herkes ‘Tank Meydanı’ diyor. 15 Temmuz’u simgeleyen bir yer, ben kötü niyet görüyorum. 5 yılda Bilim Merkezini bitiremediler, hiçbir şey yapmıyorlar. Toplumu kutuplaştıracak pr yapacak, ufak işler peşindeler. Üzücü olan FETÖ ile mücadeleyi simgeleyen bir yerde böyle bir şey yapmak üzücü. Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bu konuda da zaten mimliler” ifadelerini kullandı.

“ALLAH BİR DAHA 15 TEMMUZ YAŞATMASIN”

“Allah bir daha 15 Temmuz yaşatmasın” diyen Subaşıoğlu, “Böyle bir kliğin, devletin içinde kümelendiği bir organizasyonun kural tanımadığı, yönetimi ele geçirme meselesine, milletimiz ‘dur’ dedi. İnşallah ülkemiz bir daha bunları yaşamaz. Devlet içinde paralel yapılar olmaz. Sandıkla gelen, seçimle gelen seçimle gider. Demokrasinin şekli budur. Milletin uçaklarıyla ve tanklarıyla yönetimi ele geçirmeye kalkmak ve toplumu yok sayacak yaklaşımlar kabul edilemez. Bu vesileyle 15 Temmuz’da canlarını feda eden başta şehit Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitlerimizi anıyorum” dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi