Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İbrahim Çelebi ile Gönül Çelebi’nin oğlu Sadık Emre hayatını Raziye ve Şaban Yağlıca’nın kızları Fadime Yağlıca ile birleştirdi.

Şato Garden Düğün Salonlarında gerçekleşen düğün törenine katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi. Nikah töreninde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve çiftin yakınları şahitlik etti.

Caz Festivali başladı Caz Festivali başladı

29 yaşındaki öğretim görevlisi Sadık Emre ile doktor Fadime’nin aileleri, sevenleri, dostlarının katıldığı düğün töreni gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde devam etti. Misafirler, genç çiftin mutluluğunu paylaşarak unutulmaz bir gece yaşarlarken, Çelebi ve Yağlıca aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İbrahim Çelebi oğlunun mürüvvetini görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Kız evlendirmek çok güzel bir şey ama oğlan evlendirmek biraz daha gurur verici mutluluk verici. Çok güzel bir duygu. Bizi sayıp seven gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Kalabalık bir ortam oldu. Kızım da olsa oğlum da olsa mürüvvetini görmek güzeldi. Benim kızım yoktu ama artık bir kızım oldu. İnşallah bahtları, kaderleri de güzel olur” dedi.

Editör: Abdil Yaşaroğlu