Denizli’de büyükşehir belediyesine bağlı BELTAŞ’ın işlettiği 3 sosyal tesiste alkol satışın izin verilmesi tartışmaları alevlendirmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin eleştirilerine meclis toplantısında yanıt verdi ve ‘ekonomiyle ilgilensin’ ifadelerini kullandı. Söylediklerimi asla çelişmeyecek diyerek Zeybekci’ye mesaj gönderen Çavuşoğlu, “Gittiğimiz, oturduğumuz, yaşadığımız sokağın şekline göre şekil almayacağız. Denizli’de ne söylüyorsak İzmir’de, Ankara’da, Hakkari’de de aynısını söyleyeceğiz. Denizli’de söylediğimiz ile İzmir’de söylediğimiz birbiriyle asla çelişmeyecek” diye konuştu.

“ASIL İLGİLENMESİ GEREKEN KONULARLA İLGİLENSİN”

Horzum’dan AK Partili kurmaylara ağır eleştiriler “Siyasete doymamışsın istifa et” Horzum’dan AK Partili kurmaylara ağır eleştiriler “Siyasete doymamışsın istifa et”

Zeybekci’ye ‘ekonomiyle ilgilen’ diyerek çıkışan Başkan Çavuşoğlu, “ Ekonomi ile ilgili bir makamda oturan insanların uğraşması gereken sorunlarla uğraşsın Sayın Nihat Zeybekci... Ülkeye bir hayrı, bu şehre bir hayrı olacaksa sanal gündemleri değil, kişilerin ayrıştırıldığı noktaları değil, insanların ortak kaygıları olan ekonomi ile ilgilensin. Çocuklarımızın geleceğinde nasıl bir hayat onları bekliyor onlarla ilgilensin. Gelecek kaygısıyla intihar eden çocuklarla ilgilensin. Şiddetli ekonomik zorlukla boşanan ailelerle ilgilensin. Açlık ve sefaletle yüzleştiklerinde mutluluk kaynağı olarak uyuşturucuya bulaşanlarla ilgilensin. Asıl ilgilenmesi gereken konularla ilgilensin. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sorunlarıyla biz ilgileniriz” diyerek sert çıktı.

Çavuşoğlu’ndan Zeybekci̇’ye; “Ekonomi̇yle İlgi̇lensi̇n…” (1)

Kaynak: Haber Merkezi