GÜNCEL

Cankurtaran çilesi bitmiyor

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bulunan Cankurtaran Mahallesi’ndeki yol çalışması, yolu kullanan vatandaşlara hafta sonunu zehir etti. Evlerine dönmek isteyen Denizlililer kilometrelerce kuyrukta bekledi, evlerine gece ulaşabildi.

Denizli – Antalya karayolunun Cankurtaran bölümü ve Tavas ayrımındaki çalışmalar bu hafta sonu da sürücülerin sabırlarıyla oynadı. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü yol yapım çalışmaları nedeniyle zaman zaman tek şeridi hizmet veren iller arası yolda, güzergâhı kullanan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.  Antalya’nın yanı sıra Muğla ile Denizli’nin Tavas ve Kale, Acıpayam gibi büyük ilçelerinde hafta sonunu geçiren vatandaşlar dönüş yolunda büyük çile çekti. Özellikle akşam saatlerinde oluşan araç kuyrukları birkaç kilometreyi buldu. Sürücüler akmayan trafiğin görüntülerini sosyal medyada paylaştı, yol yapım çalışmalarının bitirilmemesine tepki gösterdi. 

“NE BİTMEZ ÇALIŞMA”

Bazı sürücüler her yaz döneminde yolda çalışma yapıldığını hatırlattı; “Turizm sezonu başlayınca bitmeyen yol çalışması da başlıyor. Ne bitmez çalışma… Her yıl böyle…” ifadesini kullandı.  Bir başka kullanıcı ise gece yarısına çok az süre kalmasına rağmen yollarda olduklarını kaydetti, akmayan trafiğin resmini paylaştı.