Çekimlerinin bir kısmı Denizli’de gerçekleştirilen “Bir Gece Masalı” isimli dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Dizi Komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey Konağına uzanan imkansız aşk öyküsünü ekranlara taşıyor.  

ÇEKİMLER DENİZLİ’DE YAPILDI

Denizli’nin Delikliçınar Meydanı, Acıpayam Kanyonu, Pamukkale travertenleri, Buldan İlçesi, Süleymanlı Yayla Gölü, Kaklık Mağarası, Tarihi Kaleiçi Çarşısı gibi birçok turizm noktasında çekimi yapılan dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi görmüştü. Denizli’nin kültürel ve turistik birçok mekanında çekimi yapılan dizinin kentin tanıtımına da büyük katkı sağlaması bekleniyor. Dizinin yayınlanan ikinci fragmanında da yine Denizli’ye ait birçok görüntü yer alıyor. Hierapolis Antik Kentindeki atlı sahneleriyle dikkat çeken dizide, Pamukkale Travertenlerindeki gece çekimleri de beyaz cennetin güzelliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

BURAK DENİZ VE SU BURCU YAZGI COŞKUN BAŞROLLERDE

Aşk, dram ve entrika dolu bir hikayeyi anlatan “Bir Gece Masalı” dizisinin Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerini başarılı oyuncu Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Dizinin jenerik müziğini ise ünlü şarkıcı Simge Sağın seslendiriyor.  

Tuğba Özay’ın Acıpayam macerası güldürdü Tuğba Özay’ın Acıpayam macerası güldürdü

KADRO DİKKAT ÇEKİYOR

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un yanı sıra; Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper gibi başarılı isimler de dizide yer alıyor.

Editör: Hatice İçke