GÜNCEL

BİK Antalya Müdürü Cirit göreve başladı

Basın İlan Kurumu’nun tasarruf tedbirleri kapsamında yeniden yapılanmaya giderek aralarında Denizli’nin de bulunduğu 13 şubeyi kapatmış, Denizli Şube Müdürlüğü, Antalya’ya bağlanmıştı. Yeni yapılanmada Antalya Şube Müdürü olarak atanan İdris Cirit, göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan kararla Basın İlan Kurumu’nun 13 şubesi tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılmış, 2011 yılından bu yana hizmet veren Denizli Şubesi de kapatılarak Antalya Şube Müdürlüğüne bağlanmıştı. Yeniden yapılanma kapsamında 4 yıldır Manisa Şube Müdürü olarak görev yapan İdris Cirit, Antalya Şube Müdürlüğü’ne atandı.  Denizli Şube Müdürlüğü’nde de uzun yıllar uzman ve şube müdürü olarak görev yapan Cirit, yeni görevine başladı. Göreve başlaması nedeniyle mesaj yayınlayan Cirit, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

ANTALYA, DENİZLİ, BURDUR VE ISPARTA İLLERİNE HİZMET VERECEK

Kendisini bu göreve layık gören BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a teşekkür eden Cirit, “ Görev bölgemiz içerisinde yer alan Pamukkalesi, tekstili, termali ve horozu ile meşhur Denizli, Salda gibi önemli gölleri bünyesinde barındıran doğal güzellikleri ile meşhur Burdur ve güller şehri Isparta illerimize de hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Uzun yıllar mevcut şubemde görev yapmanın vermiş olduğu avantaj ile çözüm odaklı çalışarak gazetelerimizin sorunlarına en hızlı ve en doğru çözüm getirmek ve gelir artırıcı bir performans sergilemeyi kendimize düstur edineceğiz. Kurumumuz kamuya ait resmi ilan ve reklamların fikir ve içtihat farkı gözetmeden gazete ve internet haber sitelerinde yayınlatmak sureti ile basınımızı sübvanse ederken, doğru ve nitelikli habercilik yapılması için her zaman basınımıza katkı sunmaya devam edecek olup sağlıklı, doğru bilgilendirmelerde bulunan nitelikli yayınların haklarını her zaman koruyacaktır. Resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz gazetelerimizin sorunlarının anında çözümü noktasında gerekli hassasiyet ben ve çalışma arkadaşlarım tarafından aynı şekilde sürdürülecektir. Gazetelerimizin gelir ve kalite artırıcı tedbirlerle ilgili sık sık toplantılar planlayarak maksimum seviyede çalışma gerçekleştireceğimizi bilmenizi isteriz” ifadelerini kullandı. Kurum olarak mevzuata uygun her iş ve işlemde yerel basının yanında yer alacaklarını belirten Cirit, en kısa zamanda sorumluluk bölgesinde ter alan illerde resmi ilan alan basın kuruluşlarını ziyaret edeceğini vurguladı.