GÜNCEL

Bekilli’de Üzüm Festivali sona erdi

Bu yıl 20’incisi düzenlenen Bekilli Kültür Sanat ve Üzüm Festivali sona erdi. Festival kapsamında ilçenin yöresel ürünleri ile kültürü tanıtıldı.

Bekilli Belediyesi öncülüğünde düzenlenen ve 16 Ağustos Cuma günü başlayan Bekilli 20. Kültür Sanat ve Üzüm Festivali, 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşen Özlem Özdil Konseri ile son buldu.  3 gün süren festival kapsamında, Ozan Ozanca, Can Gox ve Özlem Özdil sahne aldı. Renkli görüntülere sahne olan festival ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, belediyenin kasasından para harcanmadığı, sponsorlar ve stant gelirleri ile festivalin gerçekleştirildiği bildirildi.

“BELEDİYE KASASINDAN BİR KURUŞ HARCAMADIK”

Başkan Demir, “Daha önceden ara verilen festivalimizi bu yıl yapmanın gururunu yaşıyoruz ve tasarruf tedbirleri nedeni ile de belediyemizin kasasından bir kuruş almadan tamamen sponsor ve stant gelirlerimiz ile bu festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi bu yıl bizim ilk ama 20’incisini düzenlediğimiz festivalimizde eksiklerimiz de olabilir ama bu eksiklerimizi tespit edip önümüzdeki yıllarda daha profesyonel olarak festivallerimizi gerçekleştireceğiz.  Eksiklerimiz içinde vatandaşlarımızdan özür dileriz. Festivale katılan tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.