Denizli’nin tek kadın başkanı göreve başladı Denizli’nin tek kadın başkanı göreve başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şoförsüz araç kiralama hizmet alımına ilişkin 6 Eylül'de düzenleyeceği ihale için belediyenin internet sitesinden duyuru yapılması üzerine AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, AK Partili Büyükşehir döneminde kiralanan araçların gereksiz yere kiralandığı iddia edilerek belediyenin önünde sergilendiğini belirten açıklama yaptı ve araç kiralamak üzere ihale düzenlenmesine tepki gösterdi.

Başkanlar Birbirine Girdi! (1)

“DENİZLİ ŞOV DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

“İsraf dedikleri araçları tekrar kiralamak için ihale ilanına çıkmış” diyerek duruma tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Denizlili bunu yemez… Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, 31 Mart Seçim sonuçları sonrası adeta şov yaparak AK Partili Büyükşehir döneminde kiralanan araçları gereksiz yere kiralandığını iddia ederek, belediyenin önünde sergilemişti… Şimdi ise israf dedikleri araçları tekrar kiralamak için ihale ilanına çıkmış. Bu yeniden kiraladıkları araçları da belediyenin önüne park edecekler mi? Milletimizin aklıyla hiç kimsenin alay etmesine izin vermeyeceğiz. Denizli şov değil hizmet bekliyor. Sorularımızı bir kez daha soruyoruz? Emeklilere ikramiye vereceğiz dediniz. Kaç kişiye ikramiye verdiniz? Suya %50 indirim yapacağız dediniz. Hangi faturalara indirim yaptınız? Her doğan çocuk için çeyrek altın hediye edeceğiz dediniz. Kaç kişiye verdiniz? Denizli’miz bu soruların cevaplarını merak ediyor. Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkanlar Birbirine Girdi! (3)

“İL BAŞKANINA ANLAŞILAN MUHALEFETÇİLİK OYNA DEMİŞLER”

Güngör’ün açıklamalarına aynı sertlikte yanıt veren CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise, “Sen konuyu anlamamışsın Yücel Bey! Halkın cevabı da yeterli olmamış! AK Parti'nin mağlup İl Başkanına anlaşılan muhalefetçilik oyna demişler. Sayın Yücel Güngör diyor ki; israf adı altında sergilediğimiz araçları yeniden kiralıyormuşuz. Sen ve senin gibiler yine konuyu anlamadılar. Dur ben sana ‘Sizin Bilal’e anlatır gibi açıklayayım. Sizin döneminizde kiralanan araçlar sayısından önce belediyeye hizmet etmedikleri için israftı. Sizin döneminizde kiralanan araçlar eski il başkanlarına, bakanın eşine, belediye ile alakası olmayan kişilere verildiği için israftı. Sizin döneminizde kiralanan ve başkalarının kullandığı araçlara belediyeden şoför veriliyor, yakıtları karşılanıyordu. Bunun için israftı. İsraf neydi biliyor musunuz Sayın Başkan? Milletvekilinin hizmetinde olan kişinin maaşını belediyenin ödemesiydi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu yeni araçlar kiralıyorsa bil ki; Bu araçlar Denizli halkına hizmet etsin diyedir. Sen önce git yapılan israfların hesabını partililerinden sor! Belki vicdanen rahatlarsın. Ve son olarak; Sen konuyu anlamamışsın Yücel Bey! 31 Mart'ta halkın cevabı da yeterli olmamış. Merak etme yakındır. Halk anlayacağınız şekilde aklınıza mıh gibi kazınacak bir cevap daha verecek. Çok yakındır” diye konuştu.
 

Kaynak: Haber Merkezi