SİYASET

Başkan Horzum’dan 30 Ağustos mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Horzum mesajında, '30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor; milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini daha da güçlendirecek nice zaferlerle dolu aydınlık yarınlar diliyorum.' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Başkan Horzum mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkıyla yoğrulmuş karakterinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve bağımsızlığımızı korumak uğruna canlarını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz”

“BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”

“30 Ağustos 1922'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetini tüm dünyaya ilan ettiği bir kahramanlık destanıdır. Bu zaferle, Türk milleti, tarihten silinmeye çalışılan bir ulusun küllerinden yeniden doğuşunu tüm dünyaya göstermiş, egemenliğinden asla taviz vermeyeceğini en güçlü şekilde ilan etmiştir. Bugün bizlere düşen görev, bu kutsal mirasa sahip çıkmak, Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır. Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, bu büyük zaferin ruhunu gelecek nesillere aktarmak ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı daima en yukarıda tutmak boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor; milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini daha da güçlendirecek nice zaferlerle dolu aydınlık yarınlar diliyorum."