YEREL HABERLER

Başkan Dere, Irgıllı'da halkla buluştu

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, mahallerde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Denizli’nin Çivril İlçesi Irgıllı Mahallesinde, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Dere, sorunları dinledi.

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, mahalleleri gezerek vatandaşlarını sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor. Başkan Dere ve beraberindekiler mahallelinin ihtiyaçlarını ve mahallenin eksiklerini vatandaşlardan dileyerek sorunlara çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Irgıllı Mahallesini ziyaret eden Başkan Dere, mahalle sakinleri ile buluştu. Vatandaşları tek tek dileyen Semih Dere, sorunları ve talepleri not aldı. Sorunların çözümü için birim müdürleri ile istişarede bulunduğunu belirten Başkan Dere, “Hızlı çözüm için istişarede bulunduk” dedi. 

“TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDIK”

Semih Dere, “Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Irgıllı Mahallemizde halkımızla buluştuk. Hemşehrilerimizin taleplerini tek tek not aldık. Meclis Üyelerimiz ve birim müdürlerimiz ile hızlı çözüm için istişarede bulunduk. Güzel karşılamaları ve sohbetleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.