Tarihinin en zor günlerinden geçen Denizlispor’da ateşten gömleği giyen Başkan Ahmet Yalın Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yıldırım, “Denizli şehrinin desteğine ihtiyacımız var. Bursaspor’un hayata geçirdiği ‘Yanındayım’ kampanyasına benzer bir çalışma başlatacağız. Bunun içinde gerekli başvuruları başlattık. Cuma günü de konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Başka Deni̇zli̇spor Yok” (2)

“PLAY-OFF’U HEDEFLİYORUZ”

TFF 3. Lig’de hedeflerinin en az play-off olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, “Altyapı oyuncularımız şu anda Haluk Ulusoy Tesisleri’nde kampa alındı. Hocalarımız genç futbolcularımızla ilgili gerekli tespitleri yapıyor. A takıma kazandıracağımız isimler olacak. Denizli’nin evladı, genç ve gelecek vadeden oyuncuları vitrine çıkaracağız. 3. Lig’de mücadele ön plana çıkıyor. Gençlerimizle bu mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. Devre arasında transfer tahtasını açabilirsek ligin 2’nci yarısında gerekli adımları atarız” dedi.

“Başka Deni̇zli̇spor Yok” (1)-1

ANIM Cup hazırlık turnuvasının son maçından mağlup ayrıldı ANIM Cup hazırlık turnuvasının son maçından mağlup ayrıldı

“GENÇLERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ”

Denizli’nin çocuklarına sahip çıkacaklarını kaydeden Yıldırım, “Altyapıda oynayan oyuncularımız bugüne kadar yöneticiler bize yardımcı olmayacak diye düşünüyorlardı. Onlara sonuna kadar destek olacağız. Motivasyonlarını yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. Umutları körelen çocuklarımıza yeni bir sayfa açacağız. Hak eden herkes bu asil formayı giyecek ve daha iyi noktalara gelecek. Mustafa Kaçan dışında teklif gelen oyuncumuz yoktu. Bu transferle birlikte gençlerimizde ümitlendi. Hem Denizlispor, hem de kendileri kazanmak için çalışacaklar. Bu yüzden Denizli halkının da bu bilinçle takıma sahip çıkması gerekiyor. Herkes birlik olsun. Denizlispor’un yeniden şahlanması için gece gündüz çalışacağız. Başka Denizlispor yok” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi