EKONOMİ

Baklan İlçesinde büyük yatırım temel atma töreni başladı

Baklan Belediyesi, şehir merkezinde ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına önemli katkılar sunacak bir kompleksin yatırımına start verdi.

Baklan Belediyesi, şehir merkezinde ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına önemli katkılar sunacak bir kompleksin yatırımına start verdi. İçerisinde 14 iş yeri, kapalı spor salonu ve çok amaçlı salonların bulunduğu İş Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun temeli törenle atıldı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçeye önemli katkılar sunacak yatırımın 3 ay gibi bir zamanda tamamlayacaklarının müjdesini verdi.

Temel atma töreninde ayrıca, ilçe merkezinin tamamına ulaşan doğalgaz için meşale yakma töreni de gerçekleştirildi. Baklan Belediyesi İş Merkezi ve Kapalı Spor Salonu temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, davetliler ve ilçe halkı yoğun katılım gösterdi. İlçe merkezinin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan iş yerlerini, ofisleri barındıracak, kültürel ve sosyal aktiviteleri gerçekleştirileceği çok amaçlı salonların bulunacağı ve kapalı spor salonuyla şehre hizmet verecek kompleks, 1375 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçeye her anlamda katkılar sağlayacak yatırımı çok önemsediklerini ve 3 ay gibi bir zamanda tamamlamayı planladıklarını müjdeledi.