Konak Mahallesi’nde, 4000 metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 24 adet bağımsız iş yerinin yer alacağı yeni sanayi tesis alanı projesi, Başkan Yusuf Gülsever ve Milletvekili Cahit Özkan tarafından incelendi. Bu tesisler, başta traktör olmak üzere iş makinalarının tamiri ve bakımı ile ilgili faaliyetleri yerine getirecek.  Ayrıca, brüt 450.000 dekar alanın suyun tasarruflu ve verimli kullanılması amacıyla kapalı sistemle sulanmasını sağlayacak olan Denizli Baklan ve Sütlaç Sulamaları Tesisleri Yenileme Projesi de yerinde incelendi. Bu proje, bölgedeki tarım faaliyetlerinin daha sürdürülebilir ve etkili bir şekilde yürütülmesini hedefliyor.

Baklan’da Büyük Projeler Yolda (1)

GÜLSEVER’DEN TEŞEKKÜR

Denizli'de jandarma ve polisin 141 yeni aracı hizmete alındı Denizli'de jandarma ve polisin 141 yeni aracı hizmete alındı

Başkan Yusuf Gülsever, yapılan ziyaret ve incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, "Hizmetlerimizin Baklan’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diler, daha nice hizmetlere vesile olmayı temenni ederim. Milletvekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi