Denizli’nin Merkezefendi İlçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde 2 dönemdir seçimden zaferle ayrılan Sadık Duran, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. 7/24 sahada olan ve mahalle sakinlerinin derdine ortak olan Duran, “Yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Bahçelievler’in çehresi değişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi’nin destekleriyle; mahallemizin yollarını yaptık. Sokakları ağaçlandırdık, kaldırım düzenlemelerini tamamladık. Park ve bahçe sayımızı arttırdık. Bahçelievler Taziye Evi’nin açılışını gerçekleştirdik ve büyük bir sorunu ortadan kaldırdık” diye konuştu. Muhtar Duran, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’dan da söz aldıklarını ve yaşam merkezini mahalleye kazandıracaklarını söyledi.

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (3)

“OTOBÜS BANKLARINI GERİ GETİRMEK İSTİYORUZ”

Yaptıkları çalışmaların yanı sıra Bahçelievler Mahallesi’ndeki sorunları ve eksikleri de paylaşan Duran, “Gülistan Caddesi’nde yollar asfaltlandı. Farklı noktalardaki yolların da yenilenmesi için çalışıyoruz. Otobüs duraklarındaki banklar kaldırıldı. Yaşlı bireylerimiz otobüs beklerken ciddi zorluklar yaşıyor. Duraklara yeniden bank yerleştirilmesi için müracaat edeceğiz. Bunun yanı sıra minibüs güzergâhlarının rotasından şikâyetçiyiz. Dolmuşlar Uğur Mumcu Caddesi’nden dönerek ilerliyor ve bizim mahalleye uğramıyor. Halkımız bu konudan çok şikâyetçi ve mağduriyet yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (7)

“YAĞMURDA TAŞKINLAR OLUYOR, HASTANEYE ULAŞIM SIKINTILI”

Alt yapı ve üst yapının yeni olmasına rağmen taşkınlar olduğunu dile getiren Muhtar Duran, “Yağmur yağdığında Gülistan Caddesi’ni sel götürüyor. Bu konuya bir türlü çözüm üretemedik. Bazı mahallelerde kaldırımlar yetersiz kalıyor. Servergazi Devlet Hastanesi’nin arka bölümüne yer alan derenin üzerine köprü yaptırmak istiyoruz. Hastane mahallemize çok yakın ancak bölgedeki dere nedeniyle mahalleli mağdur oluyor. Yetkililer köprünün maliyetli olacağını ve derenin bulunduğu noktadan çevre yolu geçeceğini söylediler. Köprü projemiz bu nedenle iptal oldu. Bizde yine Servergazi Devlet Hastanesi’nin arka bölümünden mahalleye bağlanan toprak yolda asfalt ve kaldırım çalışması yapılmasını istiyoruz. Bu proje için başkanlarımızla bir görüşme gerçekleştireceğiz. Mahalle halkı için çok büyük bir kolaylık sağlayacak” diye konuştu.

Denizli Valiliği’nden resmi ilan genelgesi Denizli Valiliği’nden resmi ilan genelgesi

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (1)

“ÇOCUKLARIMIZ VE YAŞLILARIMIZA DEĞER VERİYORUZ”
Bahçelievler Mahallesi’ndeki sorunların birçoğunu belediye destekleri ile çözüme kavuşturduklarını kaydeden Duran, “Fatih İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerimiz için dereye iki tane köprü yaptırdık. Çocuklarımız kadar gençlerimize de değer veriyoruz. Onlarda karşıya geçmek için çok uzun yol yürümek zorunda kalıyordu. Şimdi uzatmadan köprüyü kullanıyorlar. Mahallemizde aileler çocuklarıyla güzel ve hoş sohbetler geçirebilsen diye çocuk oyun parkları yaptırdık. Merkezefendi Belediyesi’nin yaptığı hobi bahçelerimiz var, burada da yaşlılarımız ve gençlerimiz keyifli vakit geçirebiliyor. Açıkçası belediyelerimizin desteğini hemen hemen aldık. Bu konuda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (5)

“SOKAK KÖPEKLERİ ÇOCUKLARA SALDIRIYOR”

“Bahçelievler Mahallesi’nin sorunlarından biride sokak köpekleri” diyerek sözlerine devam eden Duran, “Çocuklara saldırıyorlar. Her gün çeşitli şikâyetler alıyoruz. Özellikle okula giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilere saldırıyorlar. Yaralanmalar bile oluyor. Yetkililere sürekli şikâyet iletiyoruz. Görevli arkadaşlar sokak köpeklerini götürüyorlar ancak bir hafta sonra aynı köpeği geri getiriyorlar. Hep aynı şikâyetler var. Sürekli bu durum tekrarlanıyor. Bu konuda belediyelerimizden destek bekliyoruz. Köpek sorununun çözülmesini mahalle halkı olarak istiyoruz” dedi.

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (2)

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (6)

Bahçelievler’in Çehresi Onunla Değişti (8)

Kaynak: Haber Merkezi