GÜNCEL

Babadağ’da ağaçlar satılacak

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Buldan Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Babadağ Orman İşletme Şefliği sınırlarındaki dikili ağaçlar açık artırma ile satılacak.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Buldan Orman İşletme Müdürlüğünün orman emvali satışı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buldan Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Babadağ Orman İşletme Şefliği sınırlarındaki ibreli dikili ağaçlar, 23 Eylül 2024'te düzenlenecek ihale ile satılacak.

Babadağ'da bölme no: 434 parti no: 252'deki 10 bin 708 adet 9900,916 metreküp/ster ibreli dikili ağaç, açık artırmalı elektronik ihale yöntemi ile satılacak. İhale ile ilgili ayrıntılı bilginin https://esatis.ogm.gov.tr/ ve https://www.ogm.gov.tr/ adreslerinden temin edilebileceği belirtilen ilanda, ihaleye katılmak için geçici teminat bedelinin 325.245,09 lira olduğu açıklandı.

Teminat tutarını banka yolu ile göndereceklerin açıklama kısmına Müşteri VKN ve ya TCKN ile teminat yatırılmak istenen Parti No'sunu belirtilmesi gerektiği kaydedilirken, Teminat Tutarını Kredi Kartı ile yatırmak isteyen müşterilerin sistemsel aksaklığa karşı tedbir amaçlı; teminat tutarını ihale saatinden en az 1 saat önceden yatırmaları istendi.